Over Ons

Rijschool Schipperen

Al sinds 2005 zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van een geslaagde rijopleiding.

Kelly en Sacha zijn in 2005 gestart met de rijschool. Kelly als auto- en motorinstructeur en Sacha verzorgde de administratie en de planning. Vanaf dag 1 stond ook Werner voor ons paraat. Hij verzorgde de motorrijlessen, stond ons bij met raad en daad en sprong af en toe bij als auto-instructeur.

Nu, 17 jaar verder, zijn we nog steeds zeer trots op ons team! Ondertussen rijden we alweer vele jaren met twee lesauto’s met Kelly en Sacha als enthousiaste instructeurs en rijdt Werner als gedreven motor instructeur nog steeds met veel plezier achter onze motor kandidaten aan!

Bij ons staat kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht voor onze leerlingen voorop!

Kelly Schipperen

Is sinds 2005 auto- en motorinstructeur.

Met veel passie, enthousiasme en geduld leert Kelly jou de kneepjes van het auto- en motorrijden! Iets niet duidelijk? Dan legt Kelly het graag nog een keer uit met demo’s en zijn tekeningen op de tablet! Zo ga je goed voorbereid en zelfverzekerd op examen!

Sacha Schipperen

Is sinds 2009 auto-instructeur.

Een paar steekwoorden waar Sacha veel waarde aan hecht tijdens de autorijlessen zijn enthousiasme, gezelligheid, structuur, duidelijkheid en geduld. Zo creëren we de beste weg naar je rijbewijs!